Zgjedhjet evropiane, britanikët dhe holandezët votojnë të parët – A2

Zgjedhjet evropiane, britanikët dhe holandezët votojnë të parët

Mbretëria e Bashkuar dhe Holanda janë dy vendet e para që votojnë për rinovimin e Parlamentit të BE-së.

Shkarkoni aplikacionin e A2