Zgjedhjet greke, Demokracia e Re favorite, lajm i keq për Shqipërinë

Partitë politike mbyllën fushatat elektorale në Greqi, duke I lënë vendin kështu heshtjes zgjedhore. Qytetarët do t’u drejtohen kutive të votimit të dielën mes pakënaqësive të mëdha ndaj Qeverisë së kryeministrit Aleksis Tispras për shkak të marrëveshjes për emrin me Maqedoninë Veriore dhe shpresës për një ndryshim të mundshëm. Pikërisht ky ndryshim mund të rezultojë një zhvillim jo I mirë për Shqipërinë.

Shkarkoni aplikacionin e A2