Zgjedhjet lokale në Kosovë, KQZ: 8,2% e qytetarëve votuan deri në orën 11:00

Publikuar më: 17/10/2021, ora 13:25

Zgjedhjet lokale në Kosovë, KQZ: 8,2% e qytetarëve votuan deri në orën 11:00

Publikuar më: 17/10/2021, ora 13:25

Që prej orës 7 të mëngjesit, qytetarët e Kosovës iu drejtuan qendrave të votimit për të zgjedhur kryetaret e rinj të 38 komunave dhe anëtarët e asambleve komunale. Gjithsej në Kosovë janë 883 qendra votimi me 2477 vendvotime, në të cilat vota do të përcaktojë se cilët nga 166 kandidatët e partive politike do të drejtojnë komunat dhe cilët nga mbi 5 000 kandidatë të tjerë, do të zënë vend në kuvendet e këtyre komunave.

Zgjedhjet lokale në Kosovë, KQZ: 8,2% e qytetarëve votuan deri në orën 11:00

Publikuar më: 17/10/2021, ora 13:25

Që prej orës 7 të mëngjesit, qytetarët e Kosovës iu drejtuan qendrave të votimit për të zgjedhur kryetaret e rinj të 38 komunave dhe anëtarët e asambleve komunale. Gjithsej në Kosovë janë 883 qendra votimi me 2477 vendvotime, në të cilat vota do të përcaktojë se cilët nga 166 kandidatët e partive politike do të drejtojnë komunat dhe cilët nga mbi 5 000 kandidatë të tjerë, do të zënë vend në kuvendet e këtyre komunave.