Zgjedhjet lokale në Kosovë, KQZ: Pjesëmarrja më e lartë, në Mitrovicën e Veriut

Publikuar më: 17/10/2021, ora 15:20

Zgjedhjet lokale në Kosovë, KQZ: Pjesëmarrja më e lartë, në Mitrovicën e Veriut

Publikuar më: 17/10/2021, ora 15:20

Kosova voton sot në zgjedhje lokale që konsiderohen një test kyç për qeverinë Kurti. Që prej orës 7 të mëngjesit, qytetarët iu drejtuan qendrave të votimit për të zgjedhur kryetaret e rinj të 38 komunave dhe anëtarët e asambleve komunale.

Zgjedhjet lokale në Kosovë, KQZ: Pjesëmarrja më e lartë, në Mitrovicën e Veriut

Publikuar më: 17/10/2021, ora 15:20

Kosova voton sot në zgjedhje lokale që konsiderohen një test kyç për qeverinë Kurti. Që prej orës 7 të mëngjesit, qytetarët iu drejtuan qendrave të votimit për të zgjedhur kryetaret e rinj të 38 komunave dhe anëtarët e asambleve komunale.