Zgjedhjet lokale në Kosovë, mbi 1.8 milionë qytetarë votojnë në 38 komuna

Publikuar më: 17/10/2021, ora 12:32

Zgjedhjet lokale në Kosovë, mbi 1.8 milionë qytetarë votojnë në 38 komuna

Publikuar më: 17/10/2021, ora 12:32

Kosova mban sot zgjedhjet lokale, që konsiderohen si një test i rëndësishëm për qeverinë Kurti. mbi 1.8 milionë qytetarë kanë të drejtë vote për zgjedhjen e 38 kryetarëve komunalë dhe anëtarët e këshillave komunale.

Zgjedhjet lokale në Kosovë, mbi 1.8 milionë qytetarë votojnë në 38 komuna

Publikuar më: 17/10/2021, ora 12:32

Kosova mban sot zgjedhjet lokale, që konsiderohen si një test i rëndësishëm për qeverinë Kurti. mbi 1.8 milionë qytetarë kanë të drejtë vote për zgjedhjen e 38 kryetarëve komunalë dhe anëtarët e këshillave komunale.