Zgjedhjet lokale në Kosovë, Nurellari: Opozita rimëkëmbet, Vetëvendosja ndëshkohet

Publikuar më: 18/10/2021, ora 20:40

Zgjedhjet lokale në Kosovë, Nurellari: Opozita rimëkëmbet, Vetëvendosja ndëshkohet

Publikuar më: 18/10/2021, ora 20:40

21 komuna nga 38 komuna në Kosovë nuk i besuan asnjë kandidati në raundin e parë të zgjedhjeve lokale në Kosovë. Në këndvështrimin e anëtarit të kryesisë së PDK-së, Adri Nurellari, kjo ishte një shuplakë për Vetëvendosjen dhe një rimëkëmbje për opozitën. Në studion e “Debatit me Alba Alishanin” në A2 CNN, ai tha se Vetëvendosja ka përgjysmuar votat e marra në zgjedhjet e përgjithshme për shkak të keqmenaxhimit qeverisës, mungesës së vizionit dhe mungesës arritjeve.

Zgjedhjet lokale në Kosovë, Nurellari: Opozita rimëkëmbet, Vetëvendosja ndëshkohet

Publikuar më: 18/10/2021, ora 20:40

21 komuna nga 38 komuna në Kosovë nuk i besuan asnjë kandidati në raundin e parë të zgjedhjeve lokale në Kosovë. Në këndvështrimin e anëtarit të kryesisë së PDK-së, Adri Nurellari, kjo ishte një shuplakë për Vetëvendosjen dhe një rimëkëmbje për opozitën. Në studion e “Debatit me Alba Alishanin” në A2 CNN, ai tha se Vetëvendosja ka përgjysmuar votat e marra në zgjedhjet e përgjithshme për shkak të keqmenaxhimit qeverisës, mungesës së vizionit dhe mungesës arritjeve.