Zgjedhjet në Kanada, askush nuk ka shumicën sipas sondazheve

Kanadaja mban këtë të hënë zgjedhjet parlamentare në të cilat garojnë dy kandidatë të fortë: kryeministri aktual Justin Trudeau dhe opozitari Andreë Scher, i pari që përfaqëson liberalët dhe i dyti konservatorët në vend.