Zgjedhjet në komunat veriore, betohen kryetarët e rinj, popullsia serbe nuk i njeh

Publikuar më: 25/5/2023, ora 18:19

Zgjedhjet në komunat veriore, betohen kryetarët e rinj, popullsia serbe nuk i njeh

Publikuar më: 25/5/2023, ora 18:19

Pas kryetarit të Mitrovicës së Veriut, këtë të enjte bënë betimin edhe kryetarët e tre komunave të tjera veriore në Kosovë, Zubin Potok, Zveçan dhe Leposaviq. Kryetarët e dalë nga zgjedhje e jashtëzakonshme të 23 prillit të bojkotuara nga popullsia serbe, të gjithë shqiptarë…u zotuan se do të punojnë në të në të mirë të qytetarëve, duke respektuar ligjin.

Zgjedhjet në komunat veriore, betohen kryetarët e rinj, popullsia serbe nuk i njeh

Publikuar më: 25/5/2023, ora 18:19

Pas kryetarit të Mitrovicës së Veriut, këtë të enjte bënë betimin edhe kryetarët e tre komunave të tjera veriore në Kosovë, Zubin Potok, Zveçan dhe Leposaviq. Kryetarët e dalë nga zgjedhje e jashtëzakonshme të 23 prillit të bojkotuara nga popullsia serbe, të gjithë shqiptarë…u zotuan se do të punojnë në të në të mirë të qytetarëve, duke respektuar ligjin.