Zgjedhjet në Kosovë, Beqiri: Vjosa Osmani është përshtatur mjaft mirë me Vetëvendosje

Analisti Shkumbin Beqiri komentoi në A2 procesin zgjedhor në Kosovë dhe pritshmëritë e tij.