Zgjedhjet në Kosovë, një ditë më pas

Gazetarët e A2 CNN Julian Kasapi dhe Angelo Haruni përcollën detaje nga situata postzgjedhore në Kosovë. I zhvendosur në Mitrovicën e Veriut gazetari Julian Kasapi përcolli detaje rreth procesit zgjedhor, ku pati disa incidente me kartat e identitetit, por jo probleme madhore. Nga Prishtina Angelo Haruni theksoi se Vetëvendosja ka marrë votën popullore, por që nevojitet koalicion.