Zgjedhjet në Kosovë, Osmani: Qytetarët t’i përgjigjen detyrimit për të votuar

Publikuar më: 14/11/2021, ora 14:18

Zgjedhjet në Kosovë, Osmani: Qytetarët t’i përgjigjen detyrimit për të votuar

Publikuar më: 14/11/2021, ora 14:18

Edhe presidentja e Kosovës Vjosa Osmani u kërkoi qytetarëve, t’i përgjigjen detyrimit për të votuar, duke kontribuar në këtë mënyrë në demokracinë e vendit. Pasi votoi në qendrën e votimit "1 Tetori", Osmani tha se pret që të ketë pjesëmarrje aktive të qytetarëve në këtë raund të dytë të zgjedhjeve lokale dhe që i gjithë procesi të zhvillohet mirë e pa asnjë incident.

Zgjedhjet në Kosovë, Osmani: Qytetarët t’i përgjigjen detyrimit për të votuar

Publikuar më: 14/11/2021, ora 14:18

Edhe presidentja e Kosovës Vjosa Osmani u kërkoi qytetarëve, t’i përgjigjen detyrimit për të votuar, duke kontribuar në këtë mënyrë në demokracinë e vendit. Pasi votoi në qendrën e votimit "1 Tetori", Osmani tha se pret që të ketë pjesëmarrje aktive të qytetarëve në këtë raund të dytë të zgjedhjeve lokale dhe që i gjithë procesi të zhvillohet mirë e pa asnjë incident.