Zgjedhjet në Kosovë, si do të pozicionohet Vetëvendosja? – A2

Zgjedhjet në Kosovë, si do të pozicionohet Vetëvendosja?

Enis Sulstarova, kryetar i degës së Vetëvendosjes në Tiranë, zbuloi në studion e “Ditari” në A2 se “sistemi politik në Kosovë e bën të nevojshëm koalicionin” dhe për këtë arsye, Vetëvendosja po mendon që të formojë koalicion me LDK-në.