Zgjedhjet në Kosovë, vëzhguesit e BE vlerësojnë procesin, por jo në veri – A2

Zgjedhjet në Kosovë, vëzhguesit e BE vlerësojnë procesin, por jo në veri

Vëzhguesit e Bashkimit Europian e vlerësuan pozitivisht procesin zgjedhor në Kosovë. Kryesuesja e misionit, Viola von Cramon-Taubadel tha në një konferencë për shtyp se zgjedhjet ishin të mirëadministruara dhe transparente.