Zgjedhjet në SHBA, Mema: Nëse Trump humb në Florida, Biden fiton zgjedhjet

Medlir Mema, pedagog në Tokio, foli në A2 mbi zgjedhjet në SHBA dhe rezultatet e deritanishme.