Zgjedhjet në veriun e Kosovës, Kurti: Kryetarët e 3 komunave betohen të enjten

Publikuar më: 24/5/2023, ora 16:00

Zgjedhjet në veriun e Kosovës, Kurti: Kryetarët e 3 komunave betohen të enjten

Publikuar më: 24/5/2023, ora 16:00

Kryetarët e zgjedhur të tre komunave veriore në Kosovë, Zvecan, Zubin Potok dhe Leposavic do të bëjnë betimit të enjten, mes refuzimit të popullsisë serbe për t'i njohur ata. Konfirmimi erdhi nga kryeministri I Kosovës Albin Kurti. Më herët gjatë së premtes u betua, kryetari i Mitrovicës së Veriut.

Zgjedhjet në veriun e Kosovës, Kurti: Kryetarët e 3 komunave betohen të enjten

Publikuar më: 24/5/2023, ora 16:00

Kryetarët e zgjedhur të tre komunave veriore në Kosovë, Zvecan, Zubin Potok dhe Leposavic do të bëjnë betimit të enjten, mes refuzimit të popullsisë serbe për t'i njohur ata. Konfirmimi erdhi nga kryeministri I Kosovës Albin Kurti. Më herët gjatë së premtes u betua, kryetari i Mitrovicës së Veriut.