Zgjedhjet pa opozitën, si duhet të sillet media në fushatë?

Mungesa e Partisë Demokratike dhe Lëvizjes Socialiste për Integrim në fushatën zgjedhore ngre pikëpyetje edhe për vetë njerëzit e medias.