Zgjedhjet parlamentare, leximi ndryshe i Bashës dhe Ramës i rezultatit të 25 prillit

Gazetari Roland Qafoku bën në A2 një analizë të zhvillimeve politike pas zgjedhjeve parlamentare të 25 prillit.