Zgjedhjet parlamentare në Itali, profilet e disa prej protagonistëve “fashistja” favorite

Publikuar më: 23/9/2022, ora 16:03

Zgjedhjet parlamentare në Itali, profilet e disa prej protagonistëve “fashistja” favorite

Publikuar më: 23/9/2022, ora 16:03

“Fratelli D’Italia”, “Lega” dhe “Forza Italia” kanë gjasë të rezultojnë si koalicioni fitues i zgjedhjeve parlamentare që mbahen këtë të diel në Itali. Ish-aktivistja e ekstremit të djathte Xhorxha Meloni, mund të marrë postin e kryeministres, ndërsa Berluskoni e Salvini janë gjithashtu protagonistë të këtyre zgjedhjeve.

Zgjedhjet parlamentare në Itali, profilet e disa prej protagonistëve “fashistja” favorite

Publikuar më: 23/9/2022, ora 16:03

“Fratelli D’Italia”, “Lega” dhe “Forza Italia” kanë gjasë të rezultojnë si koalicioni fitues i zgjedhjeve parlamentare që mbahen këtë të diel në Itali. Ish-aktivistja e ekstremit të djathte Xhorxha Meloni, mund të marrë postin e kryeministres, ndërsa Berluskoni e Salvini janë gjithashtu protagonistë të këtyre zgjedhjeve.