Zgjedhjet për kreun e PD, Berisha çel fushatën para demokratëve të Elbasanit

Publikuar më: 13/5/2022, ora 19:49

Zgjedhjet për kreun e PD, Berisha çel fushatën para demokratëve të Elbasanit

Publikuar më: 13/5/2022, ora 19:49

Sali Berisha ka nisur fushatën elektorale për të marrë sërish drejtimin e demokratëve. Para demokratëve të Elbasanit, Berisha deklaroi se arsyeja e kandidimit për kreun e PD është nga dashuria për këtë vend dhe shqiptarët.

Zgjedhjet për kreun e PD, Berisha çel fushatën para demokratëve të Elbasanit

Publikuar më: 13/5/2022, ora 19:49

Sali Berisha ka nisur fushatën elektorale për të marrë sërish drejtimin e demokratëve. Para demokratëve të Elbasanit, Berisha deklaroi se arsyeja e kandidimit për kreun e PD është nga dashuria për këtë vend dhe shqiptarët.