Zgjedhjet vendore në Kosovë, Dugolli: Partitë opozitare po e keqinterpretojnë procesin

Publikuar më: 18/10/2021, ora 20:41

Zgjedhjet vendore në Kosovë, Dugolli: Partitë opozitare po e keqinterpretojnë procesin

Publikuar më: 18/10/2021, ora 20:41

Pedagogu Bujar Dugolli, në një lidhje direkte me studion e emisionit “Debat” nga Alba Alishani, deklaroi se partitë opozitare dhe disa media po e keqinterpretojnë rezultatin e zgjedhjeve vendore në Kosovë.

Zgjedhjet vendore në Kosovë, Dugolli: Partitë opozitare po e keqinterpretojnë procesin

Publikuar më: 18/10/2021, ora 20:41

Pedagogu Bujar Dugolli, në një lidhje direkte me studion e emisionit “Debat” nga Alba Alishani, deklaroi se partitë opozitare dhe disa media po e keqinterpretojnë rezultatin e zgjedhjeve vendore në Kosovë.