Zgjedhjet vendore në Kosovë, Vetëvendosje ende pa asnjë komunë të fituar

Përditësuar më: 18/10/2021, ora 10:08

Zgjedhjet vendore në Kosovë, Vetëvendosje ende pa asnjë komunë të fituar

Përditësuar më: 18/10/2021, ora 10:08

Në Ditarin e mëngjesit në A2 CNN, Analisti Mentor Shala bëri një analizë të zgjedhjeve lokale të së dielës në Kosovë dhe rezultateve paraprake të tyre.

Zgjedhjet vendore në Kosovë, Vetëvendosje ende pa asnjë komunë të fituar

Përditësuar më: 18/10/2021, ora 10:08

Në Ditarin e mëngjesit në A2 CNN, Analisti Mentor Shala bëri një analizë të zgjedhjeve lokale të së dielës në Kosovë dhe rezultateve paraprake të tyre.