“Zgjedhorja”, Vasili: Temat e nxehta, prova e vërtetë. Hajdari: Marrëveshje për buxhetin e partive

Përfaqësues i Lëvizjes Socialiste për Integrim në tryezën për reformën zgjedhore, Petrit Vasili, u shpreh në A2 se nuk ka pasur asnjë vendim për të braktisur tryezën për reformën zgjedhore pas shembjes së Teatrit Kombëtar dhe protestave që e shoqëruan atë.