Zgjerimi i NATO-s me Finlandën dhe Suedinë e reagimi rus

Publikuar më: 17/5/2022, ora 10:27

Zgjerimi i NATO-s me Finlandën dhe Suedinë e reagimi rus

Publikuar më: 17/5/2022, ora 10:27

Producentja e lajmeve ndërkombëtare, Rosalba Bejdo, dha detaje në Ditarin e mëngjesit.