Zgjerimi i NATO-s, Shala: Presioni i duhur ndaj Rusisë në këtë situatë

Publikuar më: 17/5/2022, ora 10:38

Zgjerimi i NATO-s, Shala: Presioni i duhur ndaj Rusisë në këtë situatë

Publikuar më: 17/5/2022, ora 10:38

Drizan Shala, ekspert i çështjeve të sigurisë, foli në A2 CNN për zgjerimin e Aleancës me Finlandën dhe Suedinë, si dhe reagimin e Moskës.

Zgjerimi i NATO-s, Shala: Presioni i duhur ndaj Rusisë në këtë situatë

Publikuar më: 17/5/2022, ora 10:38

Drizan Shala, ekspert i çështjeve të sigurisë, foli në A2 CNN për zgjerimin e Aleancës me Finlandën dhe Suedinë, si dhe reagimin e Moskës.