Sondazh: Si e gjykoni vendimin, që të përjashtohen policët që kanë përdorur “Sky” apo “Enchrochat”?
  • Të panevojshëm 16%
  • Të drejtë 25%
  • Të vonuar 59%

Zgjerohet harta, 3 superfuqitë e botës shtojnë aktivitetet bërthamore

Nga A2 CNN
22 Shtator 2023, 12:19 | Aktualitet

Tre fuqitë më të mëdha ushtarake, SHBA, Rusia dhe Kina, kanë zgjeruar zonat e testimeve bërthamore përgjatë viteve të fundit. Këtë e zbulojnë imazhet satelitore të siguruara ekskluzivisht nga CNN.

Ditari A2 CNN