Zgjerohet harta e Omicron. Greqia konfirmon rastin e parë, Afrika e Jugut: Shpejt bëhet dominues

Publikuar më: 2/12/2021, ora 15:54

Zgjerohet harta e Omicron. Greqia konfirmon rastin e parë, Afrika e Jugut: Shpejt bëhet dominues

Publikuar më: 2/12/2021, ora 15:54

Zgjerohet harta e Omicron rreth botës. varianti ka mbërritur edhe ne territorin grek, e po ashtu shtetet e bashkuara konfirmuan një rast në Kaliforni. Ekspertët besojnë se vaksinat ofrojnë mbrojtje kundër sëmundjes së rëndë dhe vdekjes.

Zgjerohet harta e Omicron. Greqia konfirmon rastin e parë, Afrika e Jugut: Shpejt bëhet dominues

Publikuar më: 2/12/2021, ora 15:54

Zgjerohet harta e Omicron rreth botës. varianti ka mbërritur edhe ne territorin grek, e po ashtu shtetet e bashkuara konfirmuan një rast në Kaliforni. Ekspertët besojnë se vaksinat ofrojnë mbrojtje kundër sëmundjes së rëndë dhe vdekjes.