Zgjerohet harta e të prekurve në Shqipëri

Korrespondentet e A2, Elitjona Doko, Belinda Ruçaj dhe Iris Rezhda, japin detaje nga situata e krijuar nga koronavirusi respektivisht në Durrës, Elbasan dhe Korçë.