Zgjidhen 20 anëtarët e kryesisë, hapat e fundit drejt riorganizimit të PD, rithemelimi mbyll mandatin

Publikuar më: 29/5/2022, ora 17:43

Zgjidhen 20 anëtarët e kryesisë, hapat e fundit drejt riorganizimit të PD, rithemelimi mbyll mandatin

Publikuar më: 29/5/2022, ora 17:43

Zgjidhen 20 anëtarët e kryesisë së Partisë Demokratike me vote te fshehte nga Këshilli Kombëtar. Belind Këlliçi ishte më i votuari teksa nga radhët e grave që ishin në listë fituese ish-deputetja Fatbardha Kadiu kishte marrë më shumë vota e ndjekur nga Ina Zhupa dhe Jozefina Topalli.

Zgjidhen 20 anëtarët e kryesisë, hapat e fundit drejt riorganizimit të PD, rithemelimi mbyll mandatin

Publikuar më: 29/5/2022, ora 17:43

Zgjidhen 20 anëtarët e kryesisë së Partisë Demokratike me vote te fshehte nga Këshilli Kombëtar. Belind Këlliçi ishte më i votuari teksa nga radhët e grave që ishin në listë fituese ish-deputetja Fatbardha Kadiu kishte marrë më shumë vota e ndjekur nga Ina Zhupa dhe Jozefina Topalli.