Zgjidhen 8 anëtarët e KED, PD: shorti nuk është ligjor

Zgjidhen 8 anëtarët e Këshillit të Emërimeve në Drejtësi. Mes tyre Arta Marku, Bashkim Dedja, Vitore Tusha dhe Ardian Dvorani. Ky i fundit së bashku me Medi Bicin janë dhe kandidatë për gjykatën Kushtetuese, e cila përzgjidhet pikërisht nga KED . Opozita kërkoi më herët të anulojë shortin, për aq kohë sa presidenti në letrën e drejtuar kuvendit në fund të nëntorit, konstatonte vakum ligjor.