Zgjidhet ngërçi i vetos bullgare? Analistët skeptikë: Asgjë e mirë për Ballkanin ka ardhur nga Franca

Publikuar më: 30/6/2022, ora 22:30

Zgjidhet ngërçi i vetos bullgare? Analistët skeptikë: Asgjë e mirë për Ballkanin ka ardhur nga Franca

Publikuar më: 30/6/2022, ora 22:30

Pas versionit të ri francez që synon marrëveshjen midis Maqedonisë së Veriut me Bullgarinë që të finalizojë heqjen e vetos nga kjo e fundit, negociatat e Shkupit dhe Tiranës për anëtarësimin në BE mund të hapen së shpejti, ndoshta edhe javës që vjen. Po çfarë ndryshon kjo në dinamikat e këtij procesi?

Zgjidhet ngërçi i vetos bullgare? Analistët skeptikë: Asgjë e mirë për Ballkanin ka ardhur nga Franca

Publikuar më: 30/6/2022, ora 22:30

Pas versionit të ri francez që synon marrëveshjen midis Maqedonisë së Veriut me Bullgarinë që të finalizojë heqjen e vetos nga kjo e fundit, negociatat e Shkupit dhe Tiranës për anëtarësimin në BE mund të hapen së shpejti, ndoshta edhe javës që vjen. Po çfarë ndryshon kjo në dinamikat e këtij procesi?