Zgjidhja e krizës politike, si lexohet gjuha e socialistëve dhe demokratëve – A2

Zgjidhja e krizës politike, si lexohet gjuha e socialistëve dhe demokratëve

Analisti dhe pedagogu Roland Lami, i ftuar në Ditari në A2, analizon situatën politikën në vend.

  • LAJMI I FUNDIT | Kryeministri Edi Rama mban fjalën në Kongresin e Partisë Socialiste
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Detyra jonë e parë, të marrim 800 000 vota për mandatin e tretë
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Mandati i tretë na duhet për të çuar vendin në nivel tjetër
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Falë nesh, Shqipëria është e respektuar nga lidershipi evropian
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Nga 1 janari, paga minimale do të jetë 30 000 lekë