Zgjidhja ofrohet nga Azia, turizmi i uritur për punonjës

Publikuar më: 22/3/2023, ora 15:54

Zgjidhja ofrohet nga Azia, turizmi i uritur për punonjës

Publikuar më: 22/3/2023, ora 15:54

Ndërsa Task Forca për turizmin në qarkun e Vlorës ka nisur punën për sezonin e afërt veror, hotelet, dhe subjektet e shërbimit në fushën e turizmit duket se janë në hall për punonjës.

Zgjidhja ofrohet nga Azia, turizmi i uritur për punonjës

Publikuar më: 22/3/2023, ora 15:54

Ndërsa Task Forca për turizmin në qarkun e Vlorës ka nisur punën për sezonin e afërt veror, hotelet, dhe subjektet e shërbimit në fushën e turizmit duket se janë në hall për punonjës.