Zhbllokohen eksportet në Ukrainë, anija me 26 mijë ton drithëra largohet nga porti i Odesës

Publikuar më: 1/8/2022, ora 18:58

Zhbllokohen eksportet në Ukrainë, anija me 26 mijë ton drithëra largohet nga porti i Odesës

Publikuar më: 1/8/2022, ora 18:58

Anija e parë me 26 mijë ton drithëra u largua nga porti ukrainas i Odesës drejt Libanit, pas marrëveshjes së arritur me Rusinë për zhbllokim të eksporteve. Shpresohet që ujdia do të lehtësoje krizën globale të ushqimeve dhe do të ndikojë në uljen e çmimit të grurit.

Zhbllokohen eksportet në Ukrainë, anija me 26 mijë ton drithëra largohet nga porti i Odesës

Publikuar më: 1/8/2022, ora 18:58

Anija e parë me 26 mijë ton drithëra u largua nga porti ukrainas i Odesës drejt Libanit, pas marrëveshjes së arritur me Rusinë për zhbllokim të eksporteve. Shpresohet që ujdia do të lehtësoje krizën globale të ushqimeve dhe do të ndikojë në uljen e çmimit të grurit.