Zhupa: Në 100 vjetor, Tirana e vjedhur dhe e keqmenaxhuar

Ina Zhupa, zëdhënëse e Partisë Demokratike, ishte e ftuar në A2 nga ku foli për 100 vjetorin e Tiranës, i cili do të festohet nesër. Zhupa u shpreh se në këtë ditë të shënuar kryeqyteti është i vjedhur dhe I keqmenazhuar.