“Zhurma” e OFL, qytetarët trokasin tek avokatët: a prekem unë?

Buja që ka shoqëruar Operacionin Forca e Ligjit dhe aktin normativ, ka stepur edhe qytetarë, pasuria e të cilëve nuk ka burim kriminal. Të paqartë dhe te druajtur, ata i janë drejtuar avokatëve për këshillim.