Zhurma politike për Kreun e Shtetit dhe “rëndësia” e emrit

Publikuar më: 10/5/2022, ora 19:46

Zhurma politike për Kreun e Shtetit dhe “rëndësia” e emrit

Publikuar më: 10/5/2022, ora 19:46

Pedagogu i komunikimit Erlis Çela, ishte i ftuar në studion e “Ditarit”, në A2CNN.