Zhvillimet brenda PD, Braçe: Të kthehesh tek e vjetra, njësoj si të risjellësh Enver Hoxhën

Publikuar më: 29/11/2021, ora 10:58

Zhvillimet brenda PD, Braçe: Të kthehesh tek e vjetra, njësoj si të risjellësh Enver Hoxhën

Publikuar më: 29/11/2021, ora 10:58

“Mendoj se ajo që po ndodh atje, janë dy gjysma të së njëjtës së keqe, por që po përkeqësohet akoma më tepër nëse përfundon atje ku ka nisur. Të kthehesh pas dhe të ofrosh si alternativë një të vjetër, është njësoj si të kthehesh pas dhe t’u rikthesh shqiptarëve Enver Hoxhën”. Kështu i komentoi zhvillimet e fundit në Partinë Demokratike, deputeti socialist Erion Braçe, teksa ishte i ftuar në “Dita jonë”, në A2 CNN.

Zhvillimet brenda PD, Braçe: Të kthehesh tek e vjetra, njësoj si të risjellësh Enver Hoxhën

Publikuar më: 29/11/2021, ora 10:58

“Mendoj se ajo që po ndodh atje, janë dy gjysma të së njëjtës së keqe, por që po përkeqësohet akoma më tepër nëse përfundon atje ku ka nisur. Të kthehesh pas dhe të ofrosh si alternativë një të vjetër, është njësoj si të kthehesh pas dhe t’u rikthesh shqiptarëve Enver Hoxhën”. Kështu i komentoi zhvillimet e fundit në Partinë Demokratike, deputeti socialist Erion Braçe, teksa ishte i ftuar në “Dita jonë”, në A2 CNN.