Zhvillimet ekonomike, amnistia fiskale dhe ndikimi i saj në ekonomi

Angelo Haruni ishte sot në “Dita jonë” për të folur mbi ekonominë. Diskutuam për aministinë fiskale të premtuar nga qeveria, si dhe për faljen e gjobave të vendosura në karantinë. Me Angelon prekëm edhe sistemin ETIAS të udhëtimeve në BE dhe si kjo ndikon në lëvizjet tuaja.