Zhvillimet ekonomike: Nga Green Pass në lokale tek investimet e parashikuara në buxhetin 2022

Publikuar më: 9/11/2021, ora 08:53

Zhvillimet ekonomike: Nga Green Pass në lokale tek investimet e parashikuara në buxhetin 2022

Publikuar më: 9/11/2021, ora 08:53

E marta në “Dita jonë” sjell gazetarin Angelo Haruni me temat ekonomike të kësaj jave. Kërkesa e mundshme për Green Pass në hyrje të bareve dhe restoranteve, do të ketë dhe kosto të shtuara për këtë sektor. Ai foli edhe mbi ndikimin ekonomik të këtij shtrëngimi. Po ashtu do të bisedojmë për investimet e parashikuara në buxhet për vitin 2022, të cilat nisën të diskutohen dje në Komisionin e Ekonomisë dhe Financës.

Zhvillimet ekonomike: Nga Green Pass në lokale tek investimet e parashikuara në buxhetin 2022

Publikuar më: 9/11/2021, ora 08:53

E marta në “Dita jonë” sjell gazetarin Angelo Haruni me temat ekonomike të kësaj jave. Kërkesa e mundshme për Green Pass në hyrje të bareve dhe restoranteve, do të ketë dhe kosto të shtuara për këtë sektor. Ai foli edhe mbi ndikimin ekonomik të këtij shtrëngimi. Po ashtu do të bisedojmë për investimet e parashikuara në buxhet për vitin 2022, të cilat nisën të diskutohen dje në Komisionin e Ekonomisë dhe Financës.