Zhvillimet ekonomike: Nga pandemia te prishjet e ndërtimeve në bregdet dhe turizmi alternativ

Të martave në “Dita jonë” ju sjellim një përmbledhje të temave më të rëndësishme ekonomike, me gazetarin Angelo Haruni. Cilët ishin humbësit, por edhe fituesit e mëdhenj ekonomikë gjatë pandemisë? Prishja e ndërtimeve pa leje në bregdet, mundësia e bashkëpunimeve ekonomike me Turqinë, si dhe për turizmi alternativ, ishin temat e trajtuara sot në program.