“Zhvillimet nga ekonomia”, debatet për buxhetin dhe investimet infrastrukturore

Publikuar më: 16/11/2021, ora 08:19

“Zhvillimet nga ekonomia”, debatet për buxhetin dhe investimet infrastrukturore

Publikuar më: 16/11/2021, ora 08:19

Nga diskutimi i buxhetit në Kuvend, tek protesta e fermerëve. Gazetari Angelo Haruni sjell në Dita Jonë të rejat më të fundit nga ekonomia.