Zhvillimi i “Start-Up”-eve, potenciali i tyre në vendin tonë

Publikuar më: 24/6/2022, ora 20:58

Zhvillimi i “Start-Up”-eve, potenciali i tyre në vendin tonë

Publikuar më: 24/6/2022, ora 20:58

Për të folur më shumë për forumin e mbajtur në Tiranë, për zhvillimin e “Start-Up”-eve si alternativa e të ardhmes, por edhe për rrjetin dhe potencialin e tyre në vendin tonë, por edhe në rajon, ishte i ftuar në Business News Ardian Hoxha, president i kapitullit të Keiretsu Forum për Europën Juglindore.

Zhvillimi i “Start-Up”-eve, potenciali i tyre në vendin tonë

Publikuar më: 24/6/2022, ora 20:58

Për të folur më shumë për forumin e mbajtur në Tiranë, për zhvillimin e “Start-Up”-eve si alternativa e të ardhmes, por edhe për rrjetin dhe potencialin e tyre në vendin tonë, por edhe në rajon, ishte i ftuar në Business News Ardian Hoxha, president i kapitullit të Keiretsu Forum për Europën Juglindore.