Zhvillimi i trurit të të miturve deri në 3 vjeç, çfarë duhet të dimë? – A2

Zhvillimi i trurit të të miturve deri në 3 vjeç, çfarë duhet të dimë?

Marsela Tarelli, studiuese e zhvillimit të trurit të fëmijëve deri në moshën 3 vjeç, ishte e ftuar në “Dita jonë” në A2. Marsela ka përkthyer një seri librash shkencorë mbi këtë temë, madje është duke shkruar edhe një libër të sajin. Çfarë duhet të dimë si prindër dhe gjyshër për trurin e fëmijëve të mitur? Cilat janë disa nga gjërat që duhet të bëjmë dhe çfarë duhet të shmangim?