Zhvlerësimi i euros, eksperti: Ndikuan faktorët sezonalë dhe emetimi i eurobondit

Kriza e koronavirusit ka ndikuar drejtpërdrejt kursin e këmbimit valutor në vend. Eksperti për ekonominë, Arjan Kadaresë, shpjegon se përveç efekte sezonale, ndikim në zhvlerësimin e mëtejshëm të euros në këtë periudhë ka dhënë edhe emetimi i eurobondit prej 650 milionë euro të bërë në qershor të këtij viti.

  • LAJMI I FUNDIT | Elbasan, një person qëllon me armë në drejtim të Policisë
  • LAJMI I FUNDIT | Policia: Si pasojë e të shtënave janë plagosur dy kalimtarë
  • LAJMI I FUNDIT | Elbasan, në vendngjarje kanë mbërritur Forcat Shqiponja, pritet FNSH
  • LAJMI I FUNDIT | Ngjarja në Elbasan, Policia: Personi vijon të qëllojë me armë, bën rezistencë
  • LAJMI I FUNDIT | Ngjarja në Elbasan, Policia: Banesa është rrethuar nga Forcat Shqiponja