Zjarr në Bestrovë të Vlorës, dyshohet i qëllimshëm

Një sipërfaqe me ullishte dhe pemëtari është përfshirë nga flakët këtë të shtunë në fshatin Bestrovë, njësia Qendër, në Vlorë.