Zjarr te Liqeni i Thatë, tymi mbulon pjesë të kryeqytetit – A2

Zjarr te Liqeni i Thatë, tymi mbulon pjesë të kryeqytetit

Një zjarr me dimensione shqetësuese ka rënë në zonën e Liqenit të Thatë në Tiranë.
Siç shihet nga pamjet , tymi ka rrethuar zonën, dhe shihet nga kënde të ndryshme të kryeqytetit.
Një territor domethënës po digjet, në veçanti shkurre por edhe disa pemë.
Pamje: Bledi Bershpali