Zjarre e stuhi, Greqia pushtohet nga moti i keq – A2

Zjarre e stuhi, Greqia pushtohet nga moti i keq

Greqia përballet me pasojat e kushteve ekstreme të motit. 5 vatra zjarri u krijuan në jug të Greqisë për shkak të temperaturave të larta dhe erërave të forta, ndërsa veriu u godit nga një stuhi e fuqishme.