Zjarre në Amazonë dhe Siberi, ndikim i rëndë për klimën – A2

Zjarre në Amazonë dhe Siberi, ndikim i rëndë për klimën

Zjarret në pyjet e Amazonës kanë arritur nivele të rrezikshme, në prag alarmi global.