Zjarret e qëllimshme, policia dhe zjarrfikësit të pafuqishëm

Publikuar më: 27/5/2022, ora 17:11

Zjarret e qëllimshme, policia dhe zjarrfikësit të pafuqishëm

Publikuar më: 27/5/2022, ora 17:11

Zjarrvëniet e qëllimshme dhe masat për parandalimin e tyre kanë detyruar prefekten e Elbasanit, Majlinda Perriu, të mbledhë në një takim drejtues të repartit zjarrfikës, ato të drejtorisë së policisë së qarkut, si dhe drejtues të institucioneve të tjera vendore të përfshira me mjedisin.

Zjarret e qëllimshme, policia dhe zjarrfikësit të pafuqishëm

Publikuar më: 27/5/2022, ora 17:11

Zjarrvëniet e qëllimshme dhe masat për parandalimin e tyre kanë detyruar prefekten e Elbasanit, Majlinda Perriu, të mbledhë në një takim drejtues të repartit zjarrfikës, ato të drejtorisë së policisë së qarkut, si dhe drejtues të institucioneve të tjera vendore të përfshira me mjedisin.