Zjarret e verës, Peleshi: Bashkitë dhe emergjencat nuk kanë pushime

Publikuar më: 7/7/2022, ora 13:37

Zjarret e verës, Peleshi: Bashkitë dhe emergjencat nuk kanë pushime

Publikuar më: 7/7/2022, ora 13:37

‘’Bashkitë dhe emergjencat e civile nuk kanë pushime këtë vere, por duhet të jenë të vëmendshme ndaj vatrave të zjarrit që të ndërhyhet sa me shpejt’’. Ky ka qenë apeli i ministrit të Mbrojtjes Niko Peleshi, i cili kërkon me shumë angazhim nga strukturat lokale dhe institucionet që kanë në administrim zonat pyjore.

Zjarret e verës, Peleshi: Bashkitë dhe emergjencat nuk kanë pushime

Publikuar më: 7/7/2022, ora 13:37

‘’Bashkitë dhe emergjencat e civile nuk kanë pushime këtë vere, por duhet të jenë të vëmendshme ndaj vatrave të zjarrit që të ndërhyhet sa me shpejt’’. Ky ka qenë apeli i ministrit të Mbrojtjes Niko Peleshi, i cili kërkon me shumë angazhim nga strukturat lokale dhe institucionet që kanë në administrim zonat pyjore.